Kras en win!

  • Bij iedere bestelling ontvang je een kraskaart
  • Kras uw promo van 15 augustus 2024 t.e.m. 15 september 2024
  • Inleveren van de kraskaarten kan t.e.m. 30 september 2024
  • Enkel inleverbaar in onze shop in Aarschot
detailed.be actie korting

STAP 1: Ontvang een kraskaart

Van 15/08/2024 t.e.m. 15/09/2024 ontvang je bij iedere bestelling in de webshop en shop een kraskaart. Iedere kraskaart is een winnende!  

STAP 2: Krassen maar!

Kras je kraskaart en kijk direct wat je gewonnen hebt.

STAP 3: Verzilver uw prijs

Dit kan enkel in onze winkel in Aarschot bij een volgende aankoop t.e.m. 30/09/2024.  Niet cumuleerbaar met geldende acties, niet omruilbaar tegen geld.

Hoe werkt deze actie?
  • Van 15 augustus t.e.m. 15 september 2024 (OP=OP) ontvang je bij elke bestelling één kraskaart.
  • Elke kraskaart geeft recht op een specifieke korting of weergegeven gratis product.
  • Geef de gekraste kaart af bij de kassa.
  • Een kraskaart is eenmalig bruikbaar en kan t.e.m 30 september ingeleverd worden.
  • De gratis producten of producten met korting kunnen niet worden geretourneerd of geruild
  • Per winkelbezoek kan er slechts één kraskaart per keer ingeleverd worden.
Ik heb geen kraskaart ontvangen bij mij online bestelling, wat nu?

Bij online bestelling zit de kraskaart los in de doos. Check daarom goed of je ze zeker niet ontvangen hebt, of niet perongeluk hebt weggegooid met het inpakmateriaal. Dealerbestellingen zijn uitgesloten van deze actie, enkel de B2B orders krijgen een kraskaart.

Heb je toch geen kraskaart ontvangen, dan kan je op vertoon van je factuur alsnog uw kraskaarten afhalen in de DetaileD.be shop in Aarschot.

Hoe kan ik mijn kraskaart verzilveren?
  •  Inleveren kan t.e.m. 30 september 2024 in onze shop in Aarschot.
  • Per winkelbezoek kan er slechts één kraskaart per keer ingeleverd worden.
  • Je hoeft bij gratis product op je kraskaart geen andere aankopen te doen om ze te kunnen verzilveren. Bij een korting natuurlijk wel. Deze korting kan niet gecumuleerd worden met andere kortingen of acties.
Kan ik mijn kraskaart ook online gebruiken?

Neen, dat is niet mogelijk. Je krijgt bij een online bestelling wel een kraskaart, maar omruilen en uw gratis product of korting verkrijgen kan enkel in onze fysieke winkel in Aarschot tijdens de openingsuren.

Wat zijn de andere actievoorwaarden?

 Actievoorwaarden DetaileD.be Kras&win actie  (15/08/2024 – 15/09/2024)

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de DetaileD.be  actie ‘Kras&win’ (verder te noemen: de “Actie”) van, DetaileD.be bv, gevestigd op Mottestraat 22L te 3200 Aarschot, België en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer BE 0597 861 082. verder te noemen: “de Organisator,”).

2. De Actie heeft als doel door middel van een kraskaart een gratis product of korting aan te bieden.

3. De kraskaarten worden uitgereikt van donderdag 15 augustus 2024 tot en met zondag 15 september 2024 (op=op) en kunnen worden ingeleverd tot en met maandag 30 september 2024.

4. De Organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde, zonder vermelding van reden de Actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website van Organisator worden geplaatst.

5. Deelnemer aan de Actie is eenieder die een aankoop vanaf 15 euro (excl verzending) verricht per bestelling een kraskaart ontvangt.

6. Zowel bij online bestellingen, afhalingen als aankopen in onze shop wordt een kraskaart meegeleverd per per bestelling.

7. Elke kraskaart geeft recht op één specifiek weergegeven gratis product of een korting, zoals steeds vermeld op de kraskaart.

8. Deelname aan de actie is gratis en staat open voor eenieder vanaf 16 jaar.

9. Een kraskaart is eenmalig bruikbaar, de kassier(ster) neemt de kaart in bij de transactie. De actie is alleen geldig met originele kraskaarten, geen kopieën of foto’s.

10. De kraskaarten kunnen enkel fysiek in de DetaileD.be shop in Aarschot ingeleverd worden.

12. Behandelingen, wasbeurten of PPF zijn uitgezonderd van deze Actie en kunnen dus geen aanleiding geven tot de verstrekking van kraskaarten.

13. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of promoties.

14. In geval van fraude, of vermoeden daarvan, of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie behoudt de Organisator zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname.

15. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze campagnecommunicatie en de inhoud daarvan, waaronder alle teksten, afbeeldingen en lay-out komen toe aan de Organisator. Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze Actie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via www.detailed.be